Sister love

I hope you’re not bored of seeing videos with cats in them, because this one was too good not to share. It’s hot off the press, as it was shot this afternoon.
Jaz and Nana, our oldest cat, have moved to second base. I cannot believe I caught it on tape! Nana is so drunk with love that she takes a tumble off the stairs, and Jaz lifts her leg in order to give Nana better access, after which they have a little boxing match. You’ve gotta watch this one right to the end… enjoy:

https://www.youtube.com/watch?v=399lhE2E5d0

PS: Note to my Dutch readers: Ik heb onlangs een stukje geschreven voor de digitale nieuwsbrief van de Nederlandse Lakeland Terriër Club. Je kunt het hier nalezen. Als je lid wordt van de club krijg je de digitale nieuwsbrief automatisch toegestuurd. Meer informatie vindt je op hun website, of op Facebook. (Nog meer lezen/zien over Lakelands? Bezoek ook eens het Nederlandse Lakeland Terriër forum!)

4 thoughts on “Sister love

  1. Wat een leuk filmpje! Ze beginnen elkaar te ‘verstaan’, kennelijk.

    Dank voor de linken naar onze website, fb-pagina en het forum. Het is wel zo dat de digitale nieuwsbrief alleen bestemd is voor leden van de Nederlandse Lakeland Terrier Club. Dus wie daar geen lid van is, kan de nieuwbrief pas ontvangen nadat hij of zij eerst lid is geworden van onze club. Van harte aanbevolen natuurlijk. Binnenkort hebben we een voorjaarswandeling en 2 weken later een huishondenkeuring.

Comments are closed.